Loading
Data publicarii: 27-03-2019

2018 | Raport Financiar Anual Uniview

Uniview a lansat Raportul Financiar Anual pentru 2018, atingand venituri de 607 milioane USD si o crestere de 31,3% pe an. Profitul net total a crescut semnificativ la 70 milioane USD cu 20,5% fata de anul anterior.

 

Cu puternice capacitati de cercetare si dezvoltare, dar si de productie ca principal motor al dezvoltarii sale, Uniview a devenit potrivit firmei internationale de cercetare IHS Markit al 6-lea cel mai mare producator de echipamente de supraveghere video din lume in 2017.

 

In prezent, produsele UNV sunt utilizate in 145 de tari si regiuni. Pentru a avea capacitatea de a sustine volumul mare de vanzari si servicii pre si post vanzare au fost infiintate 6 filiale internationale ?i sucursale si multe altele sunt in plan de a fi deschise in viitor.

 

Astfel, datorita unei structuri de distributie imbunatatite, Uniview a ajuns cunoscuta in intrega lume. Mai mult deca atat piata proiectelor in domeniul sistemelor de supraveghere de peste ocean a avut o dezvoltare semnificativa. In 2018, au existat peste 400 de proiecte care utilizeaza produsele UNV. Proiecte care acopera industrii diversificate, inclusiv aeroporturi, educatie, asistenta medicala si infrastructura publica.

Prin cele 6 centre de cercetare si dezvoltare si cele 2 institute de cercetare din China , Uniview se concentreaza asupra descoperirilor tehnologice care promoveaza inovatia, investind mai mult de 12% din veniturile sale anuale in cercetare si dezvoltare si peste 50% din angajatii Uniview sunt in departamentul de cercetare si dezvoltare.  Institutele din Hangzhou si Beijing sunt concepute pentru cercetarea tehnologica strategica, garantand competitivitatea produselor si solutiilor de baza in intrega lume.

 

Pana la sfarsitul anului 2018, Uniview a solicitat mai mult de 1869 de brevete, din care 83% au fost brevete de inventive, avand cea mai mare rata de autorizare a brevetelor de inventie din industrie, ajungand la 94%. Ca lider in industrie, Uniview a condus sau a participat la dezvoltarea unui standard international, 20 de standarde nationale in China si 27 de standarde industriale. Fiind unul dintre membrii ONVIF Full, Uniview a jucat un rol crucial in dezvoltarea, discutarea si verificarea standardelor internationale.

 

In septembrie 2018 a fost deschisa oficial in Tongxiang baza de productie a Uniview, China. Ocupand o suprafata de 100.000 mp si o zona de constructie de 70.000 mp, baza este capabila sa produca anual 10 milioane de bucati si impreuna cu cele 4 depozite din Europa, America, Orientul Mijlociu si Asia, a fost creata rapid o retea logistica matura la nivel mondial.