Loading

Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului TELESYSTEM sunteti de acord implicit cu conditiile prezentate in cele ce urmeaza. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa retineti ca nu vi se permite utilizarea site-ului respectiv.

Continutul site-ului Telesystem se afla sub incidenta drepturilor de autor © Telesystem. Toate drepturile, cu exceptia celor acordate in cadrul prezentului document, sunt rezervate. Reproducerea, transferul, distribuirea sau inregistrarea partiala sau totala a continutului, sub orice forma, fara aprobarea scrisa prealabila emisa de Telesystem, este interzisa daca nu este conforma cu conditiile prezentate in continuare. Telesystem va permite sa parcurgeti site-ul sau Internet pe calculatorul Dvs. si sa tipariti la imprimanta copii ale unor extrase din acest site, dar numai pentru uzul Dvs. personal si nu pentru a fi distribuite, cu exceptia unei aprobari scrise emisa de Telesystem. Anumite documente din site-ul nostru de internet pot face subiectul unor conditii suplimentare indicate in acele documente. Site-ul si continutul sau va este pus la dispozitie ca o oportunitate la indemana oricui. Continutul site-ului de Internet Telesystem este prezentat dupa principiul “asa cum exista” si “asa cum este disponibil”. Telesystem nu garanteaza ca site-ul sau de Internet va fi disponibil neintrerupt sau lipsit de erori. Telesystem isi rezerva dreptul de a revizui oricand site-ul sau sau de a retrage oricand accesul la el.

IN LEGATURA CU DISPONIBILITATEA, EXACTITATEA, GRADUL DE INCREDERE SI CONTINUTUL ACESTUI SITE NU SE ACORDA NICI UN FEL DE GARANTIE, EXPLICITA SAU IMPLICITA, INCLUSIV, DAR FARA LIMITARE LA GARANTII DE PROPRIETATE SAU DE NEINCALCARE A DREPTURILOR SAU GARANTII IMPLICITE DE VANDABILITATE SAU DE OPORTUNITATE IN RAPORT CU UN ANUMIT SCOP. TELESYSTEM NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICI UN FEL DE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, OCAZIONALE, SPECIALE SAU CONEXE, PENTRU NICI UN FEL DE PROFITURI PIERDUTE SAU INTRERUPERI ALE UNOR AFACERI, CARE REZULTA DIN FOLOSIREA SAU DIN INCAPACITATEA DE A FOLOSI ACEST SERVICIU, CHIAR DACA TELESYSTEM A FOST AVERTIZATA IN LEGATURA CU POSIBILITATEA APARITIEI UNOR ASTFEL DE DAUNE. UNELE LEGISLATII NU PERMIT EXCLUDEREA ANUMITOR GARANTII SAU LIMITARI ALE RASPUNDERII, ASTFEL CA LIMITARILE SAU EXCLUDERILE DE MAI SUS AR PUTEA SA NU FIE APLICABILE IN CAZUL DVS. IN ASTFEL DE CAZURI RASPUNDEREA DIN PARTEA TELESYSTEM VA FI LIMITATA LA NIVELUL MAXIM PERMIS DE LEGE.

Pentru o accesibilitate mai usoara, Telesystem poate include legaturi directe la site-uri de Internet care se afla in proprietatea unor terte parti sau sunt operate de acestea. In cazul in care va conectati la un astfel de site al unei terte parti, trebuie sa cititi si sa fiti de acord cu conditiile de utilizare ale acelui site inainte de a-l utiliza. Veti fi, de asemenea, de acord ca Telesystem nu poate controla continutul acelui site si ca nu isi poate asuma nici o responsabilitate pentru materialele create sau publicate de astfel de site-uri ale unor terte parti. In afara de aceasta, o legatura directa la un site ce nu apartine corporatiei Telesystem nu implica faptul ca Telesystem subscrie la acel site sau ca aproba produsele sau serviciile prezentate intr-un astfel de site al unei terte parti. Prin transmiterea de informatii si materiale catre serverele noastre, de exemplu prin e-mail sau prin intermediul site-ului de internet Telesystem, sunteti de acord implicit cu urmatoarele: 1.informatiile sau materialele nu vor contine articole care sunt in contradictie cu legea sau care nu pot fi date publicitatii din indiferent care motiv; 2.inainte de trimiterea oricarui material, veti depune eforturi majore pentru a scana si pentru a elimina toti virusii sau alte caracteristici distructive sau de contaminare; 3.informatiile si materialele sunt proprietatea Dvs., aveti dreptul nelimitat de a ni le trimite iar Telesystem le poate folosi in mod gratuit si le poate integra partial sau total in prezentarile sau produsele noastre fara vreo responsabilitate sau raspundere; si 4.sunteti de acord sa nu intreprindeti actiuni impotriva noastra in legatura cu informatiile sau materialele trimise si sunteti de acord sa ne despagubiti daca o terta parte intreprinde actiuni impotriva noastra in legatura cu informatiile sau materialele pe care ni le-ati trimis. Telesystem si logoul Telesystem sunt marci inregistrate. Alte nume de produse sau societati mentionate in legatura cu acestea pot fi marci comerciale sau denumiri comerciale ale posesorilor lor. Accesul Dvs. la acest site nu trebuie interpretat in sensul ca acorda prin implicatie, prevenire sau in alt mod o aprobare sau un drept de a utiliza marcile care apar pe site, fara o aprobare prealabila scrisa emisa de Telesystem sau de partea terta careia ii apartin marcile respective.