Loading

Cariera la TELESYSTEM

Dincolo de tehnologiile cele mai performante, exista oameni, cu vise si sperante, idealuri si aspiratii. Constienti fiind de faptul ca valoarea nu exista prin ea insasi, ci trebuie cultivata si sustinuta, facem tot ce ne sta in putinta pentru a construi un cadru ideal de manifestare a valorilor umane, etice si profesionale, individuale si de grup, impartasite si manifestate de echipa Telesystem.

Povestea noastra

Fiecare dintre noi are o poveste de spus, iar povestea noastra este una foarte impresionanta si suna cam asa:

Telesystem

Compania a fost infintata in anul 2007, avand actionariat si capital integral romanesc. La baza, compania a pornit cu o vasta experienta in domeniu telecomunicatiilor, experienta acumulata in perioada care activa pe un singur segment de piata, ulterior in 2007 a fost infintata compania Telesystem, care avea ca scop acoperirea unui segment nou de piata, distributia echipamentelor si accesoriilor pentru sisteme de securitate si telecomunicatii.

Compania porneste la drum alaturi de o echipa de profesionisti, impreuna au reusit sa construiasca relatii si parteneriate sigure si durabile.

In prezent Telesystem are un portofoliu impresionant de parteneri carora le ofera servicii si produse de calitate precum si garantia unei relatii bazata pe profesionalism si incredere.

Suntem in permanenta in cautarea de noi relatii si parteneriate care sa ne asigure o excaladare sigura catre apogeul numit succes.

Posturi disponibile

Suntem mereu in cautarea unor profesionisti talentati cu experienta in domeniu, care sa fie parte activa in procesul de dezvoltare rapida a companiei noastre. Te asteptam sa faci parte din echipa noastra.

Specialist Marketing

Esti creativ, ai cunostinte de grafica computerizata, stii sa lucrezi cu programe de editare grafica? Atunci asteptam CV-ul tau.
Locatia: Bacau
Tip: Full time
Aplica pentru acest post

Reprezentant vanzari

Prezinta, promoveaza si vinde portofoliul de produse in acord cu standardele si politicile comerciale ale societatii, in zona alocata.
Locatia: Oriunde in Romania
Tip: Full time
Aplica pentru acest post

Programator

Ai cunostinte de C#, Java, Eclipse, HTML 5, JavaScript, CSS, baze de date Oracle/SQL? Atunci asteptam intentia ta de a colabora cu noi.
Locatia: Oriunde in Romania
Tip: Part time (proiect)
Aplica pentru acest post

Tehnician

Esti pasionat de electronica, IT si tehnica moderna. Ai experienta intr-un post similar? Atunci asteptam intentia ta de a colabora cu noi.
Locatia: Oriunde in Romania
Tip: Full time
Aplica pentru acest post