Loading

Cine suntem?

Telesystem s.r.l. este o companie cu capital si actionariat integral romanesc avand ca principal domeniu de activitate, distributia COMPONENTELOR SI SISTEMELOR ELECTRONICE DE SECURITATE SI TELECOMUNICATII prin propria retea de distributie. TELESYSTEM a reusit sa se remarce pe piata din Romania inca din anul 2007, avand un principiu bine structurat si stabilit. TELESYSTEM importa si distribuie o gama variata de echipamente de securitate, adresate tuturor instalatorilor autorizati care activeaza atat pe piata din Romania cat si din alte tari europene.

Centru de distributie

Telesystem este importator si distribuitor pentru urmatoarele categorii de echipamente:

Solutii de supraveghere video

Echipamente si accesorii profesionale pentru supravegherea si inregistrare video. Produse de ultima generatie cu specificatii si calitate de top.

Sisteme de avertizare la incendiu

Solutii complete pentru avertizare si stingere incendiu. Gama completa de echipamente si accesorii pentru obiective mici, medii, mari si foarte mari.

Sisteme de avertizare la efractie

Solutii complete pentru securizarea la efractie. Echipamente si accesorii profesionale de alarmare la efractie.

Automatizari

Kituri complet echipate si accesorii pentru automatizari de porti si bariere auto.

Sisteme de interfonie AUDIO / VIDEO

Echipamente si accesorii pentru sisteme de interfonie adresate mediului rezidential.

Cabluri si accesorii

Gama completa de cabluri si accesorii pentru sisteme de securitate si curenti slabi.

Portofoliul nostru de marci

Va oferim cele mai recunoscute marci de echipamente si accesorii la nivel mondial pentru sisteme de securitate si telecomunicatii.
Centru de pregatire parteneri

Workshop si seminarii organizate

Fiecare partener activ, beneficiaza in mod constant de workshop-uri organizate, unde reprezentantii producatorului si tehnicienii nostri vor prezenta noi produsele si tehnicile esentiale pentru o instalare corecta, rapida si eficienta.
Showroom prezentare

Centru de prezentare si vanzare locala

Telesystem pune la dispozitia partenerilor un showroom unde echipamentele pot fi prezentate si testate, precum si posibilitatea achizitionarii directe.
Afla mai multe
Depozit central cu sistem integrat

Livrare directa

Toate produsele comercializate de noi, sunt livrate direct din depozitele Telesystem. Partenerii nostri beneficiaza de un sistem integrat de logistica, care garanteaza livrarea la termen precum si siguranta integritati coletelor.
Afla mai multe

Structura organizatorica

Departamentul Vanzari

Este departamentul care se ocupa de preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor, membrii acestui departament asigura asistenta tehnica clientilor pentru alegerea optima a produselor. Incercam sa ajutam cat mai mult posibil partenerii oferindu-le solutia optima pentru nevoile lor.

Departamentul de Service/Tehnic

Echipa de tehnicieni din departamentul de service si garantii preia produsele defecte si mentine legatura cu producatorii, pentru rezolvarea produselor intrate in service cu defecte aparute in perioada de garantie sau post-garantie.

Departamentul Marketing/PR

Departamentul are ca scop promovarea brandului si managementul campaniilor desfasurate de TELESYSTEM s.r.l. Departamentul mai are ca scop si intretinerea relatiilor dintre TELESYSTEM si toti colaboratorii sau posibilii colaboratori ai nostrii. (Reviste, Publicatii, Ziare, Portaluri, Bloguri)

Departamentul aprovizionare

Membri departamentului de aprovizionare asigura si monitorizeaza fluxul de marfa necesar, in vederea aprovizionarii punctelor de prezenta TELESYSTEM precum si mentinerea relatiilor cu producatorii si furnizorii TELESYSTEM.