Loading
Distribuitor autorizat UNV UNIVEW in Romania
Data publicarii: 27-11-2017

Partener si distribuitor oficial UNV in Romania

Avem placerea de a va informa ca incepand cu luna decembrie 2017, TELESYSTEM este partener si importator oficial in Romania a produselor UNV. 

 

Uniview Technologies Co., Ltd. este unul dintre cei mai mari producatori de echipamente si solutii dedicate pentru supravegherea video IP. Cu o experienta de peste 12 ani si un portofoliu impresionant de proiecte finalizate, brand-ul UNV a fost propulsat in top 5 la nivel mondial in 2016, fiind in continua crestere datorita investiilor in cercetare si dezvoltare.

 

Evolutia producatorului UNV (UNIVIEW) Top 5 la nivel mondial

 

Gama variata de echipamente si solutii pentru orice tip de proiect

Solutii complete pentru orice proiect, de la magazine mici pana la aeroporturi, porturi navale, frontiere, autostrazi, cladiri mari, orase, institutii guvernamentale, rafinarii, fabrici, cladiri de birouri, mall-uri, benzinarii, parcari si multe alte obiective.

 

Garantia calitatii

Toate produsele UNV sunt testate si certificate la cele mai inalte standarde, astfel calitatea si fiabilitatea lor fiind mult peste asteptari. In plus garantia oferita de producator fiind de 3 ani.

 

Preturi competitive

Pentru a afla mai multe despre produsele UNV, poti descarca LISTA DE PRETURI actualizata. Pentru orice intrebari legate de echipamentele UNV nu ezita sa ne contactezi.