Loading
Parteneriat strategic intre Telesystem si Honeywell
Data publicarii: 21-02-2022

Parteneriat Honeywell

Suntem incantati sa va aducem la cunostinta noul parteneriat dintre Telesystem si Honeywell privind distributia echipamentelor de semnalizare si avertizare la incendiu si adresare publica PA/VA.
 
Incepand cu luna februarie solutiile Honeywell pentru Securitate la incendiu sunt disponibile cu livrare imediata din stocul Telesystem si sunt destinate exclusiv integratorilor de profil autorizati.
 
Cu o experienta de peste 30 de ani, Honeywell este cea mai mare companie de tehnologie care ofera solutii specifice industriei, incluzand produse si servicii aerospatiale, tehnologii de control pentru cladiri si industrie si materiale de performanta la nivel global. Tehnologiile Honeywell ajuta aeronavele, cladirile, fabricile de productie, lanturile de aprovizionare si lucratorii sa devina mai conectati pentru a face lumea mai inteligenta, mai sigura si mai durabila.
 
Pentru detalii despre solutiile si produsele Honeywell contactati reprezentantul dvs. in relatia cu Telesystem sau accesati platforma B2B Telesystem.