Loading
 
 
Principalele functii si tehnologii oferite de Uniview
   
  Starlight
  Tehnologia Uniview Starlight cu rezolutii de 1080P si 5MP ofera imagini color de inalta calitate in conditii de lumina extrem de scazuta. Gama de camere Starlight sunt echipate cu cele mai avansate si sofisticate lentile si obturatoare (shutter) disponibile pe piata CCTV.
   
  Mod coridor
  Functia de mod coridor permite camerei sa maximizeze supravegherea in spatiile verticale inguste, cum ar fi holuri, tuneluri, spatii de depozitare inguste dintre rafturi, mijloace de transport cum ar fi microbuze, autobuze, trenuri, etc.
   
  WDR 120dB
  Funcțiile “Wide Dynamic Range” permite camerei sa capteze si sa afiseze atat zone luminoase cat si intunecate in acelasi cadru. Fara aceasta functie, zonele luminoase pot deveni prea saturate si zonele intunecate vor aparea prea intunecate.
   
  Ultra 4K HD
  NVR-urile UNV, sunt echipate cu iesire video HDMI la rezolutie de 4K. Tehnologia 4K de procesare a imaginilor cvadrupleaza numarul de pixeli dintr-o imagine completa HD 1080P. Pentru a pune acesta functie in context, un televizor standard HD complet va fi afișat în 1920 x 1080 pixeli, in timp ce 4K afiseaza 3840 x 2160 pixeli.
   
  Protectie IP67
  Indicele grad de protectie IP67 impiedica patrunderea prafului si a apei in camera. Protectie totala impotriva prafului. Protectie temporara contra imersiei in apa pana la o adancime de 1 metru. Se aplica la modelele specificate.
   
  Autofocus si Zoom Motorizat
  Camerele cu Zoom motorizat de la UNV utilizeaza lentile cu distanta focala variabila motorizata si autofocus. Acest lucru permte ca distanta focala sa fie controlata/configurata din NVR, reducand timpul de instalare si costurile.
   
  Multi stream
  Toata gama de camere IP a UNV suporta tehnologia multi-stream. Acest lucru permite camerei sa codifice trei fluxuri in acelasi timp.
   
  Upgrade simplu si Cloud
  Puteti actualiza firmware-ul camerei IP direct de la NVR. Pastrati-va toate NVR-urile la curent cu cel mai recent firmware, prin actualizarea NVR-ului direct prin internet, astfel economisiti timp pentru configurarea NVR-ului prin accesul de la distanta. Pur si simplu scanati codul, conectati-va la serviciul cloud UNV si aparatul dvs. este configurat!
   
  U-code H.265
  Tehnologia de compresie H.265 optimizata de la UNV reduce latimea de banda cu pana la 95%. Utilizand “Intelligent Region Perception” pentru a detecta miscarea in fiecare cadru, scenele care contin informatii interesante pot fi salvate in timp ce alte zone relativ statice, cum ar fi peluzele, peretii albi, etc., pot fi refolosite in cadrul urmator pentru a economisi spatiul de stocare.
   
  PoE+
  NVR-urile de la UNV sunt echipate cu standard PoE+ ce ofera o putere de pana la 25,5W / port, pe cand PoE standard ofera aproximativ 13W / port. Acest lucru permite o disipare mai mica a puterii de-a lungul unor cabluri mai lungi. Prin activarea optiunii “Long PoE” disponibil in NVR-urile UNV, distanta de comunicare intre NVR si camera poate ajunge pana la 250 metri pe cablu UTP cat5e.
   
  Plug & Play & Smart Search
  Tehnologia Plug & Play intre camere si NVR permite instalarea cea mai simpla si va economiseste ore! Tehnologia de cautare inteligenta permite utilizatorului sa gaseasca rapid miscari specifice in materialul inregistrat, prin selectarea zonei de interes.